Bureau voor interieurarchitectuuur

AP-Interieurarchitect is een interieurarchitectenbureau welke in 2010 is opgericht  door interieurarchitect en bouwkundige Annemieke Plomp.

Afhankelijk van de grootte en het type project wordt er samengewerkt met andere professionals. Het bureau is gevestigd in Assen. Het werkgebied is Nederland en met name de noordelijke provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

Interieurarchitect Assen

We helpen je met alle soorten projecten

Ervaring genoeg en toch steeds weer enthousiast en gedreven. Zakelijk, overheid, gezondheidszorg, cultureel, particulier, herbestemming, niets is ons te dol.  Zie hier een overzicht van de vele mooie projecten.

Omdat er veel samengewerkt wordt met anderen, kunnen we eigenlijk alles wel aan. En omdat er veel ervaring is in het vak, is er veel kennis van zaken in huis. 

Onafhankelijk interieurarchitectenbureau

Bij het ontwerpen van een interieur is het in het belang van de opdrachtgever, dat het advies volledige onafhankelijk is. Steeds vaker is een interieurarchitect verbonden aan een vaste projectinrichter of aannemer, waardoor het niet altijd gaat over wat voor het project en de opdrachtgever het beste is.

Als onafhankelijke interieurarchitectenbureau denken we gedurende het hele proces mee vanuit het perspectief van de opdrachtgever, waarbij we waar nodig kritisch kunnen zijn op andere betrokken partijen. Alleen zo krijgt je het beste eindresultaat!

Img 7419

 

We ontwerpen de beste, niet de makkelijkste oplossing

Onze visie is dat de ruimtes die we ontwerpen niet alleen mooi moeten zijn om naar te kijken. De ontworpen ruimtes dragen ook bij aan het verbeteren van de kwaliteit van het leven van de mensen die deze ruimtes gebruiken. Het draait om een omgeving die het welzijn bevordert. Ruimtes die comfort bieden en aansluiten bij de behoeften en levensstijl van de bewoners en gebruikers.

Het belang van interieurarchitectuur

Een goede interieurarchitect begrijpt dat een ruimte niet alleen een fysieke omgeving is, maar ook een emotionele en mentale impact kan hebben op de mensen die erin leven of werken. Door aandacht te besteden aan de behoeften, smaken en levensstijl van de gebruikers, kunnen wij als interieurarchitect ruimtes ontwerpen die zowel functioneel als inspirerend zijn.

Interieurontwerp is haar passie

Annemieke Plomp is al van kinds af aan bezig met vormgeving. Interieurontwerpen zit haar in het bloed, het is haar passie. Terwijl ze overdag stage liep bij architectenbureaus, heeft ze in de avonduren, cum laude een diploma op een HBO kunstopleiding voor interieurarchitect behaald. En omdat ze dat nog niet genoeg vond, heeft ze ook nog een bouwkundige opleiding voltooid. 

Wist je dat interieurarchitect én binnenhuisarchitect een beschermde titel is? Ze staat dan ook als bouwkundig interieurarchitect (binnenhuisarchitect) geregistreerd in het architectenregister SBA onder registratienummer Nr.4.010101.001  www.architectenregister.nl

Interieurarchitect interieurontwerp Assen
Archiregister 250

Vraag gerust een vrijblijvend  kennismakingsgesprek aan, dan kunnen we kijken wat het bureau voor jou kan betekenen.

Enthousiaste opdrachtgevers zeggen: