Expertise

Dit is waar we goed in zijn:

We kunnen jou ontzorgen van A tot Z. Veel expertise is in huis. En door jarenlange ervaring is een groot netwerk opgebouwd van (restauratie)architecten, projectinrichters, interieur- en bouwbedrijven, lichtadviseurs, installateurs, constructeurs en andere leveranciers. Mede daardoor behoren ook projecten van grotere omvang tot het portfolio. Juist door vroegtijdig samenwerken met een interieurarchitect met verschillende expertises, ontstaat een goed weloverwogen eindproduct, dat geheel voldoet aan jouw wensen.

Volledige ontzorging van A tot Z

Verbouw- of interieurontwerp

Als ervaren binnenhuisarchitect kunnen we met je meedenken over de verbouw, aanbouw of nieuwe interieur van je huis of gebouw. Jij hebt je ideeën, wij proberen jouw ideeën naar een nog hoger plan te tillen. Het is elke keer een uitdaging om de identiteit van een bedrijf in het gebouw terug te laten komen. Of een particulier te helpen die wel wat plannen heeft, maar geen idee heeft hoe nu verder te gaan.

Doormiddel van 2D en 3D tekeningen kunnen we de plannen inzichtelijk maken. Vaak tekenen we meerdere opties uit zodat er een keuze gemaakt kan worden. We maken  ontwerpen die tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Wat je ziet is wat je krijgt. Met materiaalmonsters wordt dit nog meer versterkt. Hoe meer er inzichtelijk wordt voordat je gaat bouwen, des te weloverwogen er beslissingen genomen kunnen worden. Je kunt het geld tenslotte maar één keer uitgeven.

plattegrond
team

Projectleiding

We kunnen het hele traject begeleiden van A tot Z. We leveren maatwerk ondersteuning tijdens het gehele proces. Door vele jaren ervaring weten we van de hoed en de rand. Niet alleen ontwerp, ook de weg naar een goed eindresultaat kunnen wij begeleiden.

Aanvraag omgevingsvergunningen

Bij bepaalde verbouw of aanbouw zal een vergunning aangevraagd moeten worden bij de gemeente.

Het is altijd raadzaam om te informeren bij jou gemeente wat de voorwaarden zijn. Wij weten partijen die het  aanvragen van een omgevingsvergunning voor u kunnen verzorgen.

house-plan
light-bulb

Lichtplannen

Een goed lichtplan is heel belangrijk. Zowel de estetische als de functionele kwaliteiten zijn van belang. We zoeken de juiste armaturen, die passen in het geheel. Indien gewenst kunnen we lichtberekeningen laten maken door exerne adviseurs.

Verzorgen inkooptraject

Is het nu een groot of klein project, wij kunnen de hele inkoopprocedure voor je uit handen nemen.

Bij elk project gaan we op zoek naar lokale partijen. We kennen uit ervaring veel leveranciers en weten waar wat te koop is. Meerdere offertes kunnen worden aangevraagd en deze worden vergeleken en beoordeeld.

shopping-cart
architect-with-helmet

Bouwbegeleiding

Het toezicht houden op de uitvoering. Zorgen dat er gebouwd wordt conform goedgekeurde tekeningen. Beoordelen of details goed zijn uitgevoerd. Onvoorziene problemen ter plekke op de bouwplaats oplossen. Het komt allemaal het eindresultaat ten goede!

AP-Interieurarchitect kan je adviseren en begeleiden in alle fases van een bouwproces.

Wij helpen jou bij het maken van de juiste beslissingen om je ideeen en wensen om te zetten in een mooi en passend interieur.

 

 

1b