Interieurontwerp verbouw boerderij Bovensmilde

Verbouw boerderij Bovensmilde

Van boerderij naar woning

Boerderijen zijn geliefde woningen. Vaak staan ze op mooie plekjes en is er veel ruimte in en om de woning. Als je een boerderij aankoopt dan komt de volgende stap; er een goede woning van maken.

Het is vaak een complexe klus om een goed plan te maken voor een boerderij. Schakel daarom deskundige hulp in die jou kan helpen bij de vele keuzes en de plannen inzichtelijk kan maken.

Ontwerpvraag: Ontwerp nieuwe indeling achterhuis boerderij

De eigenaar van een boerderij in Bovensmilde heeft AP-Interieurarchitect gevraagd een schetsontwerp te maken voor een nieuwe indeling van de deel. Er komt een grote leefkeuken, een bijkeuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers . De deel achter de boerderij heeft een buitenmaat van 12×12 meter. Het casco blijft staan en daarbinnen is een compleet nieuwe indeling ontworpen. Het ontwerp is een modern, strak interieur met respect en behoud voor het originele gebint. Om op de verdieping in de slaapkamers beloopbare ruimte te vergroten komt er een groot dakkapel. In de achtergevel is een nieuwe indeling gemaakt, waar straks grote harmonicadeuren zullen komen.

Ook voor jou een passend interieurontwerp?

Wij ontwerpen de beste oplossingen, niet de makkelijkste!