Interieurontwerp kantoor bouwbedrijf Hunebouw Hoogeveen

Binnenhuisarchitect Emmen

Op zoek naar een binnenhuisarchitect in de regio Emmen?
AP-interieurarchitect is een onafhankelijk ontwerpbureau in de omgeving van Emmen. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers ontwerpen we de beste oplossingen.

Een ervaren en bekwaam binnenhuisarchitect

Een mooi en doordacht interieur geeft de gebruiker een beter gevoel. Of het nu gaat om een kantoor, een zorginstelling of een woning, voor elke situatie weten we de beste oplossingen. We verdiepen ons in de opdrachtgever en dat zie je terug in het interieurontwerp.

Annemieke Plomp, interieurarchitect oftewel binnenhuisarchitect en bouwkundige, heeft het bureau opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in interieuradvies en verbouwadvies van publieke ruimtes. Ook interieurontwerp voor particuliere woningen behoort tot de mogelijkheden.

Uniek ontwerp voor bedrijf of instelling

Het is steeds meer gewenst dat een kantoor bestaat uit een  prettige werkomgeving met een fijne architectuur, een frisse look en veel groen.

Als binnenhuisarchitect uit de regio Emmen hebben we ervaring in interieurontwerp van maatwerk interieur voor kantoor en utiliteitsbouw, passend bij de organisatie en perfect aansluitend op de architectuur van het gebouw. 

T.b.v. de kantoorinrichting of projectinrichting kunnen we ook het project managen en de inkoop van meubels en maatwerk meubels voor je regelen. We kunnen de organisatie bijstaan in alle facetten en fases van een project.

Interieuradvies woning

Je hebt net een nieuwe woning gekocht, of je wilt graag je woning wijzigen, herinrichten of uitbreiden. Je zou graag hulp willen bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Als binnenhuisarchitect en  bouwkundige uit de regio Emmen, kunnen we door middel van 2D en  3D tekeningen verschillende opties in beeld brengen.Op de manier krijg je geen spijt van de verbouw van je woning of van de aankoop van nieuw meubilair.

Interieurontwerp uItbreiding kantoor Hunebouw- Hoogeveen

Volledige ontzorging van A tot Z

Maak kennis met interieurarchitect en bouwkundige Annemieke Plomp

Annemieke Plomp is al van kinds af aan bezig met vormgeving. Interieurontwerpen zit haar in het bloed, het is haar passie.

Terwijl ze overdag stage liep bij architectenbureaus, heeft ze in de avonduren, cum laude een diploma op een HBO kunstopleiding voor kleinschalige architectuur en interieurontwerp behaald. En omdat ze dat nog niet genoeg vond, heeft ze ook nog een bouwkundige opleiding voltooid.

Interieurarchitect interieurontwerp Assen
Archiregister 250
Img 4714

Onze werkwijze

Goed communiceren

Luisteren, je inleven in de klant. Dat is de eerste en belangrijkste stap in het proces. Jij hebt je ideeën, wij proberen jouw ideeën naar een nog hoger plan te tillen.

3D fotorealistische tekeningen

We geven interieuradvies door middel van 2D en 3D tekeningen. Hiermee kunnen we de plannen inzichtelijk maken. Vaak tekenen we meerdere opties uit zodat er een keuze gemaakt kan worden. We maken ontwerpen die tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Wat je ziet is wat je krijgt.

Volledige ontzorging van A tot Z

We kennen alle fases van een project. We kunnen jou of jouw bedrijf ontzorgen van A tot Z. We maken passende lichtplannen, managen projecten, verzorgen en adviseren bij de inkoop en  begeleiden de bouw tijdens de uitvoering.

Als binnenhuisarchitect uit de regio Emmen hebben we een groot netwerk

Omdat er veel samengewerkt wordt met anderen, kunnen we eigenlijk alles wel aan. Afhankelijk van soort project, werken we met bouwkundig ingenieurs, (interieur)architecten, projectinrichters, interieurbouwers en aannemers, fotografen, etc.

Enthousiaste opdrachtgevers uit regio Emmen zeggen

Veel opdrachtgevers hebben ons al het vertrouwen gegeven om hun interieur te ontwerpen. Lees hier de ervaringen:

Mooie projecten uit omgeving Drenthe

Hieronder zie je een aantal van de vele projecten die de afgelopen jaren gerealiseerd zijn.