Herinrichting kantoor Waterschap Hunze en Aa's

Herinrichting Waterschap Hunze en Aa’s 2e fase

Wat doet het Waterschap Hunze en Aa's?

Bron: website Waterschap Hunze en Aa's

Het waterschap is er voor u. Elke ochtend wordt u wakker zonder zorgen over wateroverlast. U ziet boeren hun gewassen telen. En op een warme zomerdag lonkt een frisse duik in meer of plas. Hunze en Aa’s houdt zich dagelijks bezig met het water in Noordoost-Groningen en Noordoost-Drenthe.

Ontwerpopgave: De identiteit van het Waterschap moet terugkomen in het interieur

In 2019 is begonnen met de herinrichting van het kantoor van Waterschap Hunze en Aa’s in Veendam. De entree, balie en wachtruimte van het hoofdkantoor zijn toen verbouwd, naar een ontwerp van AP-Interieurarchitect. Zie de projectfoto’s hier: Project Verbouw kantoor Waterschap.

Het Waterschap Hunze en Aa’s heeft wederom gevraagd een ontwerp te maken voor de herinrichting van diverse andere ruimtes in het gebouw waaronder een grote raadzaal (met behoud van bestaand meubilair), pantry’s met  zitje, trappenhuis, etc. De bedoeling is dat de identiteit en het werk buiten in het gebied van Hunze en Aa’s meer tot uitdrukking komt binnen het gebouw. Er is voor gekozen om veel foto’s van het werkgebied in het gebouw terug te laten komen.

De uitstraling van een kantoor wordt steeds belangrijker.

Een prettige werkomgeving met fijne architectuur, een frisse look en veel groen wordt steeds meer gewenst. Elkaar ontmoeten met in het gebouw verschillende zitjes en leuke ontmoetingsplekken in centrale ruimtes is een trend. Ook het flexibel inrichten van het kantoor is meer gewenst.

Laat je adviseren door een ervaren interieurarchitect.

Een interieurarchitect kan jouw bedrijf of instelling helpen met de transformatie of nieuwe invulling van het kantoorgebouw. Goed doordacht en deskundig advies is van groot belang om tot een prettige en functionele werkomgeving te komen.

20

Ook voor jou een passend interieurontwerp?

Wij ontwerpen de beste oplossingen, niet de makkelijkste!