kantoor interieurontwerp ATKB Wageningen

Kantoor interieurontwerp ATKB Wageningen

Wie is ATKB?

Bron: website ATKB

ATKB is een adviesbureau met specialisten die de beste antwoorden naar boven halen, op het gebied van Bodem, Water, Terrestrische en Aquatische Ecologie en Geofysisch onderzoek.

 

Ontwerp-opgave: Kantoor interieurontwerp ATKB Wageningen in de groene huisstijl van ATKB

Na de ATKB- kantoren in Assen en Zoetermeer vormgegeven te hebben volgt nu het  ATKB-kantoor in Wageningen. De vraag was om in het nieuwe kantoorontwerp, wederom de huisstijl van ATKB terug te laten komen. Aangezien het bestaande meubilair werd meeverhuisd wenste ATKB alleen een interieurplan zonder de meubels in te tekenen.

Het is elke keer een leuke uitdaging om de identiteit van een bedrijf in een kantoorgebouw kenbaar te maken.

De uitstraling van een kantoor wordt steeds belangrijker.

Een prettige werkomgeving met fijne architectuur, een frisse look en veel groen wordt steeds meer gewenst. Elkaar ontmoeten met in het gebouw verschillende zitjes en leuke ontmoetingsplekken in centrale ruimtes is een trend. Ook het flexibel inrichten van het kantoor is meer gewenst.

De meerwaarde van een interieurarchitect

We hebben ervaring in ontwerp van maatwerk interieur, passend bij de organisatie en perfect aansluitend op de architectuur van het gebouw. Ook projectmanagement en inkoop van meubels en maatwerk meubels behoort tot onze expertise. We kunnen de organisatie bijstaan in alle facetten en fases van een project.

wij

Ook voor jou een passend interieurontwerp?

Wij ontwerpen de beste oplossingen, niet de makkelijkste!