Interieurontwerp ATKB Assen

Verbouw kantoor ATKB-Buro Bakker Assen

Wie is ATKB?

Bron: website ATKB

ATKB is een adviesbureau met specialisten die de beste antwoorden naar boven halen, op het gebied van Bodem, Water, Terrestrische en Aquatische Ecologie en Geofysisch onderzoek.

Ontwerpopgave: Interieurontwerp en huisstijl in kantoor ATKB

Aan de Stationsstraat in Assen staat en groot kantoorpand Florijn genaamd, waarvan de 2e verdieping (500m2) is verbouwd en vernieuwd. De opdrachtgever Buro Bakker-ATKB ecologisch adviesbureau uit Assen.

AP-Interieurarchitect heeft het interieurontwerp en inkooptraject mogen doen voor nieuwe kantoorindeling, ontwerp balie, wachtruimte, wandmeubel , glaswanden, garderobe, kleur-en materiaalplan en meubeladvies. Tevens werd er toezicht op de uitvoering gehouden.

In dezelfde huisstijl heeft AP-Interieurarchitect nu voor 4 panden van ATKB in heel Nederland een interieurontwerp mogen maken.

Reactie teamleider ATKB Assen:
“Wij zijn zo blij met de vestiging Assen van ATKB/Buro Bakker! Het is een heerlijk kantoor geworden. Fijn van sfeer. Fraai om te zien. Heerlijke werkplek.” 

Uitstraling kantoor wordt steeds belangrijker

De uitstraling van een kantoor wordt steeds belangrijker. Een prettige werkomgeving met fijne architectuur, een frisse look en veel groen wordt steeds meer gewenst. Elkaar ontmoeten met in het gebouw verschillende zitjes en leuke ontmoetingsplekken in centrale ruimtes is een trend. Ook het flexibel inrichten van het kantoor is meer gewenst.

De rol van een interieurarchitect

Een interieurarchitect kan jouw bedrijf of instelling helpen met de transformatie of nieuwe invulling van het kantoorgebouw. Goed doordacht en deskundig advies is van groot belang om tot een prettige en functionele werkomgeving te komen.

Interieurontwerp ATKB Assen

Ook voor jou een passend interieurontwerp?

Wij ontwerpen de beste oplossingen, niet de makkelijkste!