Zorg

We hebben veel ervaring in het adviseren van interieurprojecten in de gezondheidszorgzorg

Annemieke Plomp heeft veel ervaring in het adviseren over en het ontwerpen van interieurs van zorgvastgoed. Voorbeelden hiervan zijn poliklinieken, hoofdkantoren, huisvesting voor oudere mensen, mensen met dementie, kantoren met gesprekskamers en huisvesting voor mensen met psychische problemen. Annemieke heeft ruim 7 jaar in dienst van GGZ Drenthe en Icare als interieurarchitect veel zorgprojecten mogen ontwerpen.

Juist voor mensen die om gezondheidsredenen gebruik maken van grote, vaak complexe zorggebouwen is het van belang dat zij zich prettig voelen en makkelijk hun weg kunnen vinden. Een interieurarchitect kan daar een belangrijke adviserende rol in spelen.

Begrippen als oriëntatie, daglicht, verantwoord kleur- en materiaalgebruik, contact met de natuur, herkenbaarheid, functionaliteit zijn van belang bij een interieur. Een prettig en functioneel interieur kan zeker bijdragen aan het welbevinden van patiënten en gebruikers. Tegenwoordig wil men deze onderwerpen wel benoemen onder de begrippen healing environment en evidence based design.

Ook een prachtig interieurontwerp voor jou op maat?

Krijg een goed en doordacht advies van een ervaren en onafhankelijke interieurarchitect.

Laat je contactgegevens achter en we nemen contact met je op