Uitbreiding kantoor Hunebouw

Wie is Hunebouw?

Bron: website Hunebouw

Bouwbedrijf Hunebouw Hoogeveen is een veelzijdige, innovatieve en flexibele dienstverlener in de noordelijke bouwsector. Vakkundigheid en betrouwbaarheid worden hoog in het vaandel gedragen. De werknemers zijn betrokken, goed gemotiveerd en streven naar een plezierige wijze van interne en externe samenwerking en communicatie. Bron: website Hunebouw

Ontwerpvraag: Interieurontwerp kantoor passend bij bouwbedrijf Hunebouw

Bouwbedrijf Hunebouw is continue in ontwikkeling. I.v.m. uitbreiding is in het hoofdkantoor in Hoogeveen extra kantoor- en een vergaderruimtes op de verdieping gerealiseerd.

Hunebouw heeft mij gevraagd een ontwerp te maken voor het interieur van de uitbreiding. De wens was om in het interieur de identiteit van het bedrijf terug te laten komen.

In 2019 is de begane grond van het hoofdkantoor van Bouwbedrijf Hunebouw opnieuw ingericht naar een ontwerp van AP-Interieurarchitect.

Uitstraling kantoor wordt steeds belangrijker

De uitstraling van een kantoor wordt steeds belangrijker. Een prettige werkomgeving met fijne architectuur, een frisse look en veel groen wordt steeds meer gewenst. Elkaar ontmoeten met in het gebouw verschillende zitjes en leuke ontmoetingsplekken in centrale ruimtes is een trend. Ook het flexibel inrichten van het kantoor is meer gewenst.

De rol van een interieurarchitect

We hebben ervaring in ontwerp van maatwerk interieur, passend bij de organisatie en perfect aansluitend op de architectuur van het gebouw. Ook projectmanagement en inkoop van meubels en maatwerk meubels behoort tot onze expertise. We kunnen de organisatie bijstaan in alle facetten en fases van een project.

Verbouw interieur kantoor Hunebouw

Ook voor jou een passend interieurontwerp?

Wij ontwerpen de beste oplossingen, niet de makkelijkste!